IZNAJMLJIVANJE VAŠI FAVORITI VAŠA PONUDA O NAMA KONTAKT
060/380 95 66
060/144 96 83
011/21 38 105
office@iznajmljivanje.rs
 
 
PREPORUČUJEMO
izdavanje stanova ID: 4682
Dedinje
Kuća
250 m2
2000 €
 
 
izdavanje stanova ID: 4669
Dedinje
Trosoban
125 m2
1800 €
 
 
izdavanje stanova ID: 4668
Dedinje
Četvorosoban i veći
135 m2
2000 €
 
 
izdavanje stanova ID: 4655
Voždovac
Kuća
400 m2
3600 €
 
 
 
Preuzmite ugovore
ugovor o posredovanju Ugovor o posredovanju -
zakupac
ugovor o posredovanju Ugovor o posredovanju -
zakupodavac
 
 
slide show

CoolNekretnine je agencija koja se bavi posredovanjem pri izdavanju stanova, kuća i poslovnih prostora u Beogradu.

Ovom prezentacijom zelimo da Vam što bolje približimo našu ponudu nekretnina i da budete sigurni da ste imajući poverenja u nas prešli više od pola puta do ostvarenja svog cilja. Mi znamo da je nekretnina, poslednja velika vrednost i sigurnost koju ljudi poseduju, upravo zbog toga poslujemo savesno, organizaciono, kvalitetno i efikasno. Zadovoljstvo nam je pomoći Vam u pronalaženju novog doma ili poslovnog prostora.

Želite da rentirate ili iznajmite nekretninu?
Učinićemo sve da to obavimo u što kraćem roku i po prihvatljivoj ceni. Naša najveća preporuka su naši zadovoljni klijenti.

Na osnovu dosadašnjeg iskustva razvili smo vlastitu metodologiju vrednovanja nekretnine i procenu realne tržišne vrednosti. Vaše nepokretnosti procenjujemo, snimamo i oglašavamo u dogovoru s vama.
Zakupcima pružamo usluge pronalaženja objekata koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama i željama, uz multimedijalnu prezentaciju, pratnju pri obilasku nekretnina i savetnu podršku.
Zakupodavci od nas mogu očekivati prezentiranje svojih nekretnina velikom broju potencijalnih zakupaca, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost.
Uz pomoć najsavremenijeg kompjuterskog programa Vašu ponudu ili potražnju obrađujemo momentalno. Prilikom odabira nekretnine za naše klijente fokusiramo se na posebne potrebe i zahteve i u ponudu ne uključujemo nekretnine koje ne zadovoljavaju te parametre.

Svi podaci koje dostavite agenciji tretiraju se kao poslovna tajna i kao takvi se ne prezentuju apsolutno nikome izvan agencije, a svi zaposleni se obavezuju na čuvanje privatnosti klijenata. Sve nepokretnosti koje nudimo smo dobili u ponudu od vlasnika istih ili njihovih sudski ovlašćenih zastupnika (tražimo na uvid vlasnički list i ovlašćenje za zastupanje pri izdavanju nepokretnosti potpisano od vlasnika nekretnine). Agencija sastavlja ugovor na osnovu saglasnosti obe strane u koji se unose svi detalji usmenog dogovora između zakupca i zakupodavca.

Radi bolje informisanosti zakupaca uveli smo označavanje stanova za koje imamo informaciju da trenutno nisu aktuelni. U slučaju da Vam neki od ovih stanova odgovara, kontaktirajte nas a mi ćemo radi Vas proveriti njihovu aktuelnost. Takođe bismo zamolili i vlasnike da nas redovno obaveštavaju o aktuelnosti svojih stanova kako bismo pružili pravu informaciju zainteresovanima.

Agencija zadržava pravo izbora stanova koje će ponuditi i oglasiti.

Naše usluge posredovanja naplaćujemo po realizaciji i zakupcima i vlasnicima u visini po 50% dogovorene kirije.

USLOVI POSLOVANJA:
Na ovoj stranici smo postavili Ugovore o posredovanju u *.pdf formatu, koje možete snimiti i pročitati. Svako angažovanje agencije za poslove posredovanja, bilo pri davanju ili uzimanju u zakup nepokretnost, putema telefona ili elektronske pošte, smatraće se da prihvatate ove uslove Ugovora i da ćete agenciji dati potrebne podatke radi potpisivanja istih.

S' poštovanjem,
CoolNekretnine

PIB: 108243855
MB: 63319406

 

  ©Sadržaj sajta iznajmljivanje.rs je zabranjen za preuzimanje bez dozvole,
   zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe, osim za lične potrebe posetilaca sajta.
Izrada sajta Creative Web